REGISTER NOW TO SECURE YOUR SPOT

Exclusively for Fotona Owners

"Advanced User's Conference for Fellowship & Success"

A CME Workshop

As a Fotona laser owner, you and your success are very important to us. To that end, we have created a workshop just for you... one we know will EXCITE you, ENHANCE your laser knowledge and help BUILD your practice and relationship network with fellow Fotona Owners.

- Designed from your input, course content will propel all facets of your aesthetic practice to its ultimate level. This is one workshop you DON'T want to miss!
- Learn Advanced Concepts in...
 - Non-ablative laser therapies
 - Ablative laser therapies
 - Business management
 - Marketing your Aesthetic Practice
- Be the first to hear about new, emerging technologies from Fotona...
 - NEW Fractional Handpiece
 - NEW Frac3 Pixel Screen Technology
 - Laser Lipolysis Body Sculpting

When: *** October 10th & 11th, 2008

8:30am -4:30pm

Where: Sanctuary Medical Aesthetic Center

Boca Raton, FL

Hotel: Boca Raton Marriott at Boca Center

5150 Town Center Circle Boca Raton, FL 33486 Reservations 888-888-3780

(Mention Fotona Workshop for Special Rates)

Credits: 14 CME - AAFP Prescribed

Tuition: \$1595 = Physicians \$895 = Nurses & Tech.

(Tuition includes: CME and course materials. Breakfast, Lunch, Friday Night Dinner Party)

Speakers

- Thomas A. Sult, MD, Fotona Medical Director
- Robin A. Sult, RN, Fotona Clinical Director
- Jason Pozner, MD, FACS, Plastic Surgeon
- Roberta Gartside, MD, FACS, Plastic Surgeon
- Wheat Bailey, Aesthetic Business Consulting, Inc.
- Phil Thompson, Custom Aesthetic Technology

For Additional Details or to

REGISTER NOW

Please contact:

Jennifer Childs, 612-961-0367 jchilds@fotona.us

COURSE AGENDA - DAY 1, Friday, October 10th

7:30 - 8:00 AM	Registration
8:00 - 8:15 AM	Introduction - Thomas Sult MD (Conference Director)
8:15 - 9:15 AM	Achieving Extreme Success - New Techniques/Technologies (1.0 hr) - Thomas Sult MD
9:15 - 10 AM	Exceeding Expectations - Case Management and Protocol to Achieve Clinical Success: Part 1, Skin Tightening; NEW Fractional & FRAC-3 (0.75 hr) - Robin A Sult RN
10:00 - 10:15 AM	BREAK
10:15 - 11:00 AM	Exceeding Expectations - Case Management and Protocol to Achieve Clinical Success: Part 2, Hair Reduction with NEW S11 High Speed Scanner (0.75 hr) - Robin A Sult RN
11:00 - 12:00 PM	Exceeding Expectations - Case Management and Protocol to Achieve Clinical Success: Part 3, Vascular Management of Face & Body - NEW Fotona Techniques (1.0 hr) - Robin A Sult RN
12:00 - 1:00 PM	LUNCH
1:00 - 2:00 PM	Skin Resurfacing / Non-Ablative & Ablative (1.0 hr) - Roberta Gartside MD, Plastic Surgeon
2:00 - 3:00 PM	The New Wave in Body Sculpting (1.0 hr) - Jason Pozner MD, Plastic Surgeon
3:00 - 3:30 PM	Transport to Sanctuary Medical Aesthetic Center
3:30 - 5:30 PM	Treatment Procedures Rotation: All Faculty (2.0 hrs) - Fractional Skin Tightening - Hair Reduction with High-Speed Scanner - Vascular Treatments - Skin Resurfacing / Non-Ablative & Ablative - Body Sculpting Treatments
6:30 - 9:30 PM	Dinner Party at the Boca Raton Marriott

COURSE AGENDA - DAY 2, Saturday, October 11th

8:00 - 9:30 AM	The Business of Aesthetics / Model Overview (1.5 hr) - Wheat Bailey
9:30 - 10:30 AM	Marketing & Advertising Strategies That Work - (1.0 hr) - Phil Thompson
10:30 - 10:45 AM	BREAK
10:45 - 11:45 AM	The Consultation: Techniques & Strategies That Work - (1.0 hr) Robin Sult RN
	WORKING LUNCH
11:45 - 12:45 PM	Marketing Your Services / Direct-to-Consumer (1.0 hr) Wheat Bailey
12:45 - 1:15 PM	Websites & Other Necessities (0.50 hr) - Wheat Bailey
1:15 - 2:15 PM	Training & Incentives for Your Staff/Expectations (1.0 hr) - Phil Thompson
2:15 - 3:00 PM	General Considerations / Q&A with Faculty (0.75 hr)